FDF Ballerup

Væbnerne og 1. seniorvæbnere. 

Vi væbnere mødes hver torsdag kl. 19.00 - 21.00.

Som væbnere skal vi lære at finde den rigtige vej ved hjælp af kort og kompas, bygge større projekter med reb og rafter. Men det er også her vi hygger omkring et bål, skriver og knækker svære koder og måske vi kan holde os så længe oppe at det bliver til et natløb.

Mange hilsner fra Frank, Sandra og Nicklas.

 

SÆSON 19-20

Velkommen nye, som gamle.

Hos torsdagsgruppen er det pioner, førstehjælp, klatring og mange andre mærker/ting, som vi vil beskæftige os med igennem sjov, samarbejde og seriøsitet. Dette gør vi på sådan en måde at vi udfordre os selv som person og overskrider grænser, samt for en masse spændende oplevelse sammen og et grundlæggende indblik i det at være væbner, seniorvæbner og senior og kommende leder i FDF Ballerup.

I disse klasser bestræber vi os på, at de unge har et godt sammenhold og respekter hinanden på sådan en måde at vi bliver gode til at samarbejde i FDF aktiviteter.

Da det er nemmere at lave aktiviteter og planlægge diverse ting når vi er flere, er det super vigtigt at man melder afbud, hvis man er forhindret i at komme eller blot kommer for sent.

Vi seks ledere vil bestræbe os på og brænde for at lave nogle fede aktiviteter for dig/jer som væbner, seniorvæbner og senior, vi har givet os i kast med at planlægge nye og gamle ting, som vi sammen med jer vil prøve at fører sikkert ud i virkeligheden.

Vi ønsker at I skal glæde jer til at komme til FDF hver torsdag, for at være sammen med hinanden og presse grænser til en hvis grænse. 

 

Hilsen Frank, Sandra og Nicklas. 

 

Hvis du har brug for mere information eller har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte: 

Frank B. Pedersen på 30 11 18 91 eller e-mail vaebner@fdf-ballerup.dk.

FDF Landsforbundet