FDF Ballerup

Seniorer

 Velkommen nye, som gamle.

Hos torsdagsgruppen er det pioner, førstehjælp, klatring og mange andre mærker/ting, som vi vil beskæftige os med igennem sjov, samarbejde og seriøsitet. Dette gør vi på sådan en måde at vi udfordre os selv som person og overskrider grænser, samt for en masse spændende oplevelse sammen og et grundlæggende indblik i det at være væbner, seniorvæbner og senior og kommende leder i FDF Ballerup.

I disse klasser bestræber vi os på, at de unge har et godt sammenhold og respekter hinanden på sådan en måde at vi bliver gode til at samarbejde i FDF aktiviteter.

Da det er nemmere at lave aktiviteter og planlægge diverse ting når vi er flere, er det super vigtigt at man melder afbud, hvis man er forhindret i at komme eller blot kommer for sent.

Vi fire ledere vil bestræbe os på og brænde for at lave nogle fede aktiviteter for dig/jer som væbner, seniorvæbner og senior, vi har givet os i kast med at planlægge nye og gamle ting, som vi sammen med jer vil prøve at fører sikkert ud i virkeligheden.

Vi ønsker at I skal glæde jer til at komme til FDF hver torsdag, for at være sammen med hinanden og presse grænser til en hvis grænse. 

Hilsen Signe og Nicklas

Hvis du vil vide mere omkring seniovæbnerne og seniorerne eller FDF generelt.

Kan du/I ringe eller skrive til:

Signe S. Jacobsen 29 21 01 45

Mail:  senior@fdf-ballerup.dk 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Mads S. Hindsgavl

FDF Landsforbundet